Statssekretær Paul Chaffey til Evalueringskonferansen

Åpner en spennede konferanse med høyt profilerte innledere

På årets konferanse vil du få anledning til å høre mange faglig dyktige og engasjerende innledere, som er sentrale i det norske evalueringslandskapet. Statssekretær Paul Chaffey i Kommunal- og moderniseringsdepartementet åpner konferansen.

ÅPNER DET HELE: Statssekretær Paul Chaffey
ÅPNER DET HELE: Statssekretær Paul Chaffey

Blant øvrige innledere som har takket ja til å holde innlegg finner vi riksrevisor Per-Kristian Foss, Riksrevisjonen, direktør Ingelin Killengren, Direktorat for forvaltning og IKT (Difi) og direktør Jan Fredrik Andresen, Helsetilsynet.

Hva rører seg internasjonalt? Det er ikke bare nasjonale forhold som vil belyses på årets konferanse. I anledning av at 2015 er det internasjonale Evalueringsåret vil vi på konferansen også se på hva som rører seg internasjonalt innenfor evalueringsområdet – hva er de rådende trendene? Blant de internasjonale bidragsyterne som er på plass, kan vi nevne professor Morten Balle Hansen, Universitetet i Aalborg, Elliot Stern, redaktør i tidsskriftet Evaluation (UK), og professor Peter Dahler-Larsen ved Universitetet i København.

 

PROGRAM: Les mer her

PÅMELDING: Les mer her

 

Twitter:   #evalueringskonferansen   #eval2015

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest